Skip to main content

Ansigtsbehandlinger

Nyhed! Ultra Sonic Face Clean Kr. 625-.

Denne skønne behandling med den avancerede maskine, Ultra Sonic, giver din hud et stort boost ved at rense din hud i dybden via kraftige vibrationer.

Behandlingen består af en skøn ansigtsbehandling samt den fantastiske ultra sonic behandling og selvfølgelig en ansigtsmassage.

Oplev hvordan du med denne behandling mærker en fornyenede og opstrammende behandling.

Book tid her

Diamantslibning Kr. 625.-

Her fjernes det yderste tørre hudlag. Forfiner hudens struktur og peeler lidt ekstra. Den hjælper huden til at danne collagen. Du får en fastere, glattere hud og med mere glød. 

Eksklusiv vitamin behandling Kr. 695.-

Denne skønne behandling giver din hud et stort vitamin boost samt sætter gang i humøret.

Oplev hvordan du med denne behandling mærker en forfriskende, cellefornyende, intensivt fugtboost til huden. 

Behandlingen foretages med de skønne produkter fra Neovitas nye vitaminserie. 

Book her

Luksusansigtsbehandling for 2. kr. 1050.-

Inviter veninde/ kæreste/ mor/ eller datter til ansigtsbehandling. Jeg har to brikse og I kommer til på samme tid. I får renset huden, specialpeeling, massage, maske efter hudtype, ampuller og afsluttende cremepleje. Alle produkter afpasses efter hudtype og hudtilstand også til den helt sarte og krævende hud. Prisen er for 2 personer.

Lysterapi behandling Kr 595.-

Et helt nyt og avanceret hudforbedringssystem via innovativ lysterapi. Med hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke og målrettede effekt til behandling både anti-age, arvæv, hyperpigmentering, samt acne og acne-art. Hertil anvendes de prisnominerede produkter fra Medex Serum Repair og Cellular serien.

Hyaluron - behandling. Anti-age special behandling Kr. 795.-

Et akut boost til ansigtet og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt pstrammende bindevævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgisk indgreb.

C-vitamin 30% behandling Kr 745.-

En skøn ansigtsbehandling som sætter skub i collagenet i huden. Antiage, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering.

Neovita Papaya behandling Kr. 645.-

En luksuriøs ansigtsbehandling hvor huden styrke og opstrammes. Papayaen eksfolierer med enzymer hvilket giver en utrolig dybdegående rensning, idet den fremmer cellefornyelse samtidig med at den har en opløftende og udglattende effekt. 

Venezia Mask Kr. 645.-

Relax Quintenstein Aromatic Venezia Modelling Mask er elastisk og bøjelig og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt (er suveræn om sommeren). Den opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linier og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud.

Book tid her

Acne behandling Kr 595.-

For ekstra medtaget og uren hud. Acne kan forkomme langt ind i voksenalderen og være et stort problem for den enkelte. Medex specielle dybdevirkende behandlingsmetode mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation. Tilbydes som kurbehandling. 

Luksus Ansigtsbehandling Kr 545.-

Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske efter hudtype og cremepleje. Korrekstion af bryn samt vejledning af produkter til hjemmebrug. ​

Sensitiv Ansigtsbehandling Kr. 545.-

Beroligende og fugtgivende behandling til ekstrem følsom hud. Rødme reduceres og huden bliver beroliget, samt bliver styrket.

Collagen Ansigtsbehandling Kr. 745.-

En behandling, der skaber elasticitet og fasthed i huden. Vi arbejder med vitamine, som trænger ind og beskhytter med skadelige UV stråler. Behandlingen anbefales også til hals og bryst. 

Frugtsyre - urtebehandling Kr. 745.-

Intensiv behandling, der formindsker rynker, ar, pigmentering og acne. Forbedrer fugtbalancen samt modarbejder uren hud og hudens ældningsprocesser. En behandling, der er velegnet til mange hudtyper og tilstande.

Teenage - behandling Kr 475.-

Teenagebehandling op til 20 år. Hudanalyse, afrens, peeling, dybderens, maske, dagcreme samt vejledning. om pleje af din hud.

Teeanagebehandling med diamantslibning kr. 525.-

Teenagebehandling op til 20 år. Hudanalyse, afrens, diamantslibning, peeling, dybderens, maske, dagcreme samt vejledning. om pleje af din hud.

Book her

Gentleman - behandlig Kr. 545.-

Herrebehandling med afrens, peeling, dybderens, massage, regenererende masker, serum og cremer samt behandling af skægpest og hudirritation.

Klinikken ejes af Lene Thornfeldt

Alle behandlinger udføres med udgangspunkt i din hud og din huds behov.

Jeg har mange års erfaring med behandling af forskellige hudtyper, og arbejder med førende produkter på markedet.