Skip to main content

Velkommen til Clinique Thornfeldt

I behagelige lyse og moderne omgivelser tilbydes alt inden for skønhed og velvære.

Jeg ligger stor vægt på at du føler dig i fokus, når du er hos mig. Jeg gør meget ud af at lave individuelle behandlinger, som passer lige nøjagtigt dig.

Desuden tilbyder jeg behandlinger der er specielt sat sammen til kræftpatienter.​

 

Til dig:

Med baggrund som kosmetolog og selv at have haft kræften tæt inde på livet, besluttede jeg, da jeg blev rask, at starte min egen klinik og sammensætte en behandling ud fra mine egne erfaringer, for at hjælpe andre i samme situation.

Jeg kan tilbyde tips om styling og make-up, afslappende krops- og ansigtsbehandlinger og vejledning til hudpleje, der fremskynder en sundere hud med naturlig udstråling og glød.

​Jeg fører produkter der kan fremskynde at bryn og vipper kommer igen, ligesom jeg har stor erfaring i eksempelvis tilskudsprodukter og ekstrater til hurtigere at genvinde hårvæksten, og jeg deler med glæde mine erfaringer

Jeg møder dig i din livssituation med rummelighed og forståelse, i rolige og afslappende omgivelser.

Om mig:

I årene 2011-2012 fik jeg konstateret kræft og blev behandlet for ovariecancer, med operation og efterfølgende kemoterapi. Med behandlingerne fulgte de kendte bivirkninger, lige fra ubehag, hårtab, forandringer i huden, til de mere følelsesmæssege omkring ens ydre og den afmagt man oplever, når ens udseende ikke ser ud som det plejer.

Jeg oplevede selv dengang, hvor vigtigt det er for ens velbefindende, livsmod og psykiske styrke, at man finder veje til at genoprette følesen af velvære, hurtigere heling til en sund hud og i det hele taget at få fremhævet den feminine skønhed, både under og efter kræftbehandlinger.​

Book din tid til forkælelse her